2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TEŽAK POSAO PRED PARTIZANOM: Prvi rival crno-belih se danas ozbiljno pojačao!

Objavljeno: 28.09.16 u 14:11

Ekipa Mornara iz Bara, koja u prvom kolu ABA j.t.d. lige dočekuje Partizan u svojoj dvorani, danas je dovela novo pojačanje na poziciji centra.

Mornar je novajlija u regionalnom košarkaškom takmičenju, ali daleko od toga da će biti ‘mačiji kašalj’ za rivale u ABA j.t.d. ligi. Već u prvom kolu Partizan će gostovati u Baru i ispred sebe imati težak zadatak.

Naime, ekipa Mornara je danas objavila da je dovela prekaljenog centra visokog 210 centimetara, Mladena Pantića, koji je prošlu sezonu proveo u rumunskoj Krajovi.

Tamo je imao 9,1 poen po meču i 4,6 skokova, dok je vrhunac karijere imao kada je potpisao ugovor za berlinsku Albu. U karijeri je još nosio dres FMP-a, Igokee, Radničkog iz Kragujevca, Hemofarma, Dnjepar, Krivbas, itd.

U novoj ekipi nosiće dres sa brojem 12 i debitovaće već u subotu od 19 časova kada će Mornar igrati protiv beogradskog Partizana.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter