6
AdmiralBet ABA Liga

VUJOŠEVIĆ ODGOVORIO: Čović ima potrebu da je stalno s nekim u konfliktu

Objavljeno: 23.09.16 u 18:15

Bivši trener KK Partizan i predsednik sportskog društva Duško Vujošević, reagovao je na najnovije navode Nebojše Čovića u kojima ga je optužio da širi neistine o njemu.

Ekipa Kurira je pozvala Vujoševića za komentar o novim „prozivkama“ Nebojše Ćovića na njegov račun.

ČOVIĆEV ODGOVOR: Nemam vremena da se bavim prošlošću i beznadežnim slučajevima

– Ja i nemam nameru da komentarišem te navode, ali novinari me zovu. S druge strane, osećam i potrebu da iznesem svoj stav koji je nepromenjen. Odnosno, promenjen je samo u tome što ne želim da udovoljavam potrebi tog čoveka da je stalno s nekim u konfliktu. Da li zbog nekog psihološkog razloga, kompenzacije, iz razloga da se svidi navijačima Zvezde ili da se svidi nekom visokom i moćnom. Nemam vremena da se bavim s tim. A mislim da i on ima mnogo prečih obaveza, neka proizvodi mlade talentovane igrače u vrhunske asove poput Dangubića i Gudurića i Simanića, a ne samo da očekuju od države sredstva i dovode strance, te da potroše godišnji budžet unapred.

Na deo u kome Čović kaže kako Vujošević i ne treba da zna da je novac s Kosova stizao u Partizan, jer je te 2003. bio neuspešni selektor Jugoslavije, bivši trener crno-belih je dodao:  

– Sezona jeste bila neuspešna, Partizan je te godine po ko zna koji put postao šampion države i regionalne lige. Reprezentacija je uz sve opstrukcije mojih kolega zauzela šesto mesto, a ne zaboravimo da se peto mesto nakon toga slavilo kao uspeh. Ne govorim o Kosovu, već o vremenu kada sam bio predsednik JSD Partizan, a to je period od 2011. do 2015. i kada sam bio trener KK Partizan. Tada sigurno nikakve pare nisu stizale u klubove, ni sa Kosova, ni sa bilo koje druge strane. Šta je bilo pre toga, ne znam. Kada je u pitanju svedočenje Bojana Radovanovića, on je nekoliko puta menjao iskaz. Znamo mi i njegov prvi iskaz,  izjavio je Vujošević za Kurir.

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter