8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN: Vučiću, hvala!

Objavljeno: 22.09.16 u 21:51

Košarkaški klub Partizan oglasio se saopštenjem u kome se zahvaljuje Vladi Srbije na pomoći koju je dobio, to jest zbog produžetka saradnje sa Telekomom Srbija.

Saopštenje KK Partizan prenosimo u celosti:

– KK Partizan NIS izražava veliko zadovoljstvo zbog činjenica da tako velika kompanija ostaje uz Partizan i daje mu vetar u leđa da na pravi način radi ono što najbolje ume, a to je da igra košarku. Trudićemo se da dobrim igrama u Evropi, ABA ligi i domaćim takmičenjima opravdamo poverenje i predstavimo Partizan, njegove sponzore, državu Srbiju i naše navijače u najboljem mogućem svetlu. Istovremeno, KK Partizan NIS izražava zahvalnost premijeru i Vladi Srbije što su prepoznali naš rad i značaj našeg kluba i koji su dali svoj doprinos da do nastavka saradnje dođe.

Partizan takmičenje u ABA j.t.d. ligi počinje 1. oktobra, kada u Baru igra protiv Mornara. Pre toga, crno-beli će odigrati još dva test meča: prvi je na programu u petak, 23. septembra od 20 časova u Hali sportova „Ranko Žeravica“ protiv Lukoila, a potom u nedelju protiv Spartaka u Subotici.

0
0

8 Komentara

  1. A kad ce Coki i Terza da se zahvale?Oni bi trebali mnogo vise da se zahvale nego mi a oni cute i kradu a ovamo nas teraju d y se zahvaljujemo da ispadne kako se nama vise pomaze…Vucicu pe*eru!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dokaz da su sponzortva na daljinski. A da se daljinski nalaz kod vučiča. Čovek o svemu odlučuje. A da je Dule ostao.! Uništili bi klub.?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Odlučite se već jednom šta hoćete u životu! Pare mu nisu pederske? Dalje od mene s grobarima to je prelazna boles! Svaki put se poserete samí sebi u usta.

    0
    0
    Odgovori
  4. Grobari nemojte sada odmah drvlje i kamenje na upravu i Pekovica, oni moraju da sacuvaju klub u ovakvoj situaciji. Potpuno ih podrzavam sto se ovako ponasaju i ne daju im prostora da ostvare svoje bolesne namere i uniste svetinju. Na kraju, krajeva,tu smo mi navijaci da na svakoj utakmici kazemo sta mislimo o doticnom gospodinu i njegovom odnosu prema celom sportskom drustvu Partizan (bas kao sto smo pokazali protiv Antverpena), a uprava mora da se ponasa bas ovako.

    0
    0
    Odgovori
    • Da vam nije on,ne bi postojali,ugasili bi se jos pre dve godine. Medjutim,vas bolesni um,zatrovan od strane onog prodavca magle,sa prebivalistem u Limozu,nije u stanju da sagleda istinu i cinjenicu.Sto se tice svetinje,za nju ne brini,ona ce igrati EL,na srecu i radost ogromne vecine ljubitelja sporta u Srbiji.

      0
      0
      Odgovori
      • Istino pederu! Vucicu pederu! Covicu lopove! Blic lazove! Terzicu majmune! Kokeza prevarante! Bozovicu, Radonjicu, seljacine crnogorske! Mrsh bre svi u .i.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter