2
Košarka

FOTO: Screenshot / Instagram

MUTA NIKOLIĆ: Da su igrali Bobi i Bjelica…

Objavljeno: 26.08.16 u 10:33

Srbija je na nedavno završenih Olimpijskim igrama osvojila srebrnu medalju u košarci. Po mnogima to je veliko iznenađenje, ali ima onih koji tako ne misle.

Među njima je, naravno, pomoćni trener reprezentacije Miroslav „Muta“ Nikolić, čije su proslave, selfiji i izjave zapalile društvene mreže, a mogla bi i izjava koju je dao Blicu.

NOVI ŠOU MUTE NIKOLIĆA: Sa čašom u ruci na 10.000 metara visine, svaka pesma ga pogađa (VIDEO)

Mnogo se pričalo o tome da li je odluka selektora Đorđevića da na Igre ne povede Bobana Marjanovića dobra.

Pokazalo se da su naši centri dorasli zadatku, ali ostaje da u vazduhu visi ono „šta bi bilo, kad bi bilo“.

Svoje mišljenje o tome dao je popularni Muta.

– Krivo mi je što u Riju nisu bili Bjelica i Marjanović. Možda bismo uzeli i zlato, a možda bismo izgubili od Amerikanaca, ali sa pet koševa, rekao je on u svom maniru.

Društvene mreže je zapalila i izjava bivšeg jugoslovenskog selektora Mirka Novosela  da je kapiten Srbije, Miloš Teodosić, gubitnik.

ČOVEKA UBIŠE KOMPLEKSI: Novosel ponovo pokušao da ponizi Srbiju…

– Ja ne znam sada ko je sve izlupetao da je Teodosić gubitnik? Pa on je dečko sve osvojio! Rođeni je pobednik. Žao mi je što se nikada nije fizički pripremio, on ‘ladno može da igra NBA. Ta njegova rešenja, ti pasovi, samo se viđaju u NBA ligi. Teo je vrh igrač, rekao je Nikolić za Blic.

 

0
0

2 Komentara

  1. Opet, ali opet o Bobiju, ja ne verujem … Zna Muta jako dobro da ne bi sigurno dobili Amere u finalu, sa bilo kojom ekipom. Što se mene tiče, falio je samo Bjelica, jer se on dokazao u reprezentaciji mnogo puta, a što se Bobija tiče, ceniću ga kad uradi nešto za reprezentaciju. On je za sada samo hipotetičko pojačanje, jer reprezentacija od njega nikada ništa nije dobila, od kada je u NBA nijednom nije igrao, nije igrao kad je najviše trebalo … Nije da ne volim Bobija, al nek se prvo dokaže pa ćemo onda kukati ako ga nema.
    ps
    Bobi – paćenici polako počinju više da mi idu na živce od Dulo – paćenika

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa što nisu,sad bi možda bili zlatni i manje bi se mučili,a da nisu bili u propalom partizanu pa nemaju privilegiju kao neki koji su tu pa greju klupu sve vreme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter