10
Košarka

NEPRIMERENO? Poznati američki komičar se ponizno šalio na račun Srbije (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.16 u 10:45

Poraz u finalu Olimpijskih igara od SAD nije previše zaboleo Srbiju, ali jeste dao razlog Amerikancima da se šale na račun ‘orlova’ zbog ubedljive pobede.

U pitanju je emisija Konora O’Brajena, poznatog američkog komičara koji je na konto finala Olimpijskih igara napravio šalu koja omalovažava srpske košarkaše.

Pod opravdanjem da FIBA ne dozvoljava da prikaže najbolje momente sa utakmice, on je odlučio da u studiju direktno pokaže kako je izgledao odnos snaga na terenu u Rio de Žaneiru.

Na stranu što je pogrešio rezultat, jer je bilo 96:66, umesto 99:66, kao što je on rekao.

(Izvor: youtube / Team Coco)

0
0

10 Komentara

  1. Ahahahaha… ljudi, da li ste vi normalni da ozbiljno komentarisete poteze nekoga kome je posao sprdanje sa svim i svacim!!! ahahahah

    Inace, moji Srbi, dosadno je to oko dopinga. Amerika ima 29 miliona kosarkasa… da, da, lepo ste procitali. A Srbija ima malo vise od 7 miliona stanovnika. Statistika ili sta god hocete, ali mnogo je lakse imati 12 vanzemaljaca iz ogromnog broja mogucnosti, zar ne?

    A i razbili su nas u finalu. Sta se bunite, da Durent nije izasao mozda bi bilo i 50+ razlike jer na zalost nasim momcima bas nije islo, da li trema, da li dobra odbrana Amera, nije vazno… nije islo. Problem je sto je vama sramota da izgubite od boljeg, a bolji jesu u ovom trenutku.

    Nasim momcima svaka cast na igri, biti drugi je ogroman uspeh, a vi sto ne shvatate da ovim komentarima omalovazavate sve sto su oni postigli… pa siguran sam da necete ni shvatiti zasto sam ovo napisao.

    Zdravlja i srece svim nasim sportistima!

    0
    0
    Odgovori
  2. We re not offended on this cheep insult you little undercut piece of s*hit, if you got the score right, meybee , we knew we are the 2.best team in the world and there is no shame in that, but its a known fact that the best team in the world, the dream team is not tested for dop, drugs, and what not soo, Serbia is honest and happy not to be called all over the world for something petty like that…

    0
    0
    Odgovori
  3. sale nađi 12 momaka koji će ih zgrominjati za dve godine ili na novim olimpijskim igrama da se više prestanu kurčiti i šeračiti.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sto se ne uradi doping kontrola za kako kazu „ne pobedive“,pa da se stvarno vidi da li su to prirodne i regularne pobede!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter