5
Košarka

FOTO: fiba.com

PSOVKA KOJA JE MNOGIMA PROMAKLA: Bojan Bogdanović ‘častio’ Kalinića, on mu vratio još bolnije (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.16 u 00:26

Sukob sa terena tokom meča između Srbije i Hrvatske nastavio se i nakon poslednjeg zvuka sirene, ali i pred kamerom HRT-a.

Srbija je savladala Hrvatsku u četvrtfinalu košarkaškog olimpijskog turnira u Riju i to je događaj koji i dan kasnije izaziva dosta pažnje javnosti u regionu.

Jedan od momenata koji je uzburkao strasti jeste i manji sukob iz treće deonice između Bojana Bogdanovića i Nikole Kalinića, a koji je preneo i po završetku meča.

HIT VIDEO: Ovako je hrvatski komentator ispratio meč protiv Srbije (VIDEO)

Hrvatski Bogdanović je želeo neko objašnjenje na kraju susreta, dok su ga smirivali prezimenjak Bogdan iz srpskog tima i Miloš Teodosić.

U prvi mah nije moglo da se primeti šta je zapravo rekao hrvatski as, ali jeste u novom snimku na kom možete čuti provku upućenu Kaliniću ukoliko pojačate ton.

(Izvor: youtube / Meteo Centar)

Samo minut kasnije Bojan Bogdanović je davao izjavu za HRT, da bi ispred kamera hrvatske televizije prošao upravo Nikola Kalinić sa trijumfalno podignutim rukama.

(Izvor: youtube / Total TV)

0
0

5 Komentara

  1. Немам нет да погледам снимак ајде нек неко напише шта је рекао

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter