4
Košarka

SAMO HRABRO: Bogdanović pokazao Kaznsu da se bez potrebe molio Bogu posle priče o dolasku u Kingse (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.16 u 01:30

Bogdan Bogdanović je jedan od najboljih naših igrača na terenu, „haubica“ srpskog tima pogađa sa svih pozicija.

Bogdan je tako u trećoj četvrtini vezao pet lepih poena i tako stavio do znanja Kaznsu da se bez potrebe „krstio“ i molio Bogu kada je Vlade Divac trejdovao bivšeg igrača Partizana u Kingse.

0
0

4 Komentara

  1. Bogdan je vec sada najbolji igrac u Evropi.Sta ce tek biti za 5-6 godina.Ko to ne vidi ili je slep ili nema pojma o kosarci.S kim god da igramo njega udvajaju.Problem je sto njemu treba vise lopti da bi davao vise.Igrac kao on ne moze da igra sa jednom loptom u rukama na svaka 3 minuta i to gotovo uvek pred kraj napada.Jaci blokovi,brze lopta i kretnja svih igraca kad on ima loptu (a ne da stoje kao da su navijaci).

    0
    0
    Odgovori
  2. Druže, da nije Štikija (koji je klasa za sebe – misterija univerzuma), Bogdan bi bio najgori. Nemojte da ložite dečka, činite mu medveđu uslugu. Primio se da je neka svetska zvezda, a u stvari se krije da mu ne dodaju loptu, samopromoviše se nekim driblinzima na koje protivnički igrači i ne obraćaju pažnju, i, kad je u poziciji za šut, odmah uturi loptu nekom drugom (hatala asistira). Pišite o o onima koji su sinoć stvarno bili dobri (Teo, Raduljica, Jokić…), a Bogdan nek se potrudi da se, jednog lepog dana – možda, i on svrsta među njih.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta sta je pokazao?klinac od 22 godine prebacuje konja koji je vislji od njega 15 cm i ubacuje u kos i jos plus da nepricamo na kojim je doping sredstvima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter