0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DA SE SAV POSAO ZAVRŠI NA VREME: Promena na klupi Partizana

Objavljeno: 12.08.16 u 09:33

Crno-beli danas pale motore i kreću u pripreme za novu sezonu, tim je skoro formiran, ali se još uvek ne znaju sva takmičenja u kojima će najtrofejniji srpski klub igrati.

Partizan danas pali motore. Aleksandar Džikić kreće na put oporavka najtrofejnijeg košarkaškog srpskog kluba. Sastav tima je poznat, ovog leta u klub su stigli Branislav Ratkovica, Uroš Luković, Stefan Birčević, Đorđe Majstorović, Frank Robinson, Vil Hačer i Kenan Karahodžić. Do jedne promene došlo je u stručnom štabu. Naime, dosadašnji kondicioni trener Mladen Mihajlović napustio je klub i prešao u Bajern iz Minehna kod Aleksandra Đorđevića, dok će na klupu sada sesti njegov rođeni brat Filip. On je do sada radio sa Marinom Maljković u ženskoj reprezentaciji Srbije, u reprezentaciji Crne Gore i Azovmašu. Kao individualni trener pomagao je Dušku Savanoviću, Vladimiru Micovu, Novici Veličkoviću, Kosti Peroviću i Branislavu Ratkovici sa kojim će sarađivati i sada u Partizanu.

Crno-beli su sastav i stručni štab kompletirali, sada ostaje da se reši najvažnije pitanje, hoće li crno-beli istupiti iz Evrokupa i sledeće sezone ostati bez Evrope, ali sa svim igračima nastupati u ABA ligi i domaćim takmičenjima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter