3
Evrokup

ŠTA ĆE ODLUČITI PARTIZAN? Pršte otkazi u Evrokupu, ko će sve o(p)stati?

Objavljeno: 10.08.16 u 12:54

Nema kraja odustajanjima od Evrokupa, posle Italijana i najavljenih Španaca, stižu nam novi.

Evrokup je ove godine gordijev čvor sukoba između FIBA i Evrolige i sve će se slomiti na njemu. I dok je u početku Evroliga bila sigurna u svoju ‘pobedu’, stvari se menjaju i čini se da sada FIBA odnosi trijumf.

Posle otkaza italijanskih klubova, pa i najavljenih otkazivanja španskih timova po naredbi Horhea Garbahose, novi klub koji će se povući je AEK iz Atine.

Grčki mediji prenose da još uvek nije poznato da li će se AEK odlučiti za Ligu šampiona ili odustati od Evrope, ali je izvesno da neće igrati u Evrokupu.

Kao što je poznato, KSS je Partizan upozorio pismom u kom je pozvao crno-bele da konačno odustanu od učešća u drugom po snazi evropskom takmičenju, a prema izjavi Dragana Todorića izgleda da će do toga i doći.

AEK je trebao da bude u grupi A sa Nižnjim Novgorodom, Gran Kanarijom, Cedevitom, Stelmetom i Lijetkabelisom.

0
0

3 Komentara

  1. PARTIZAN NECE ODLUCITI (PEKOVIC I TODORIC) , ODLUCICE ANDREJ I COVIC. tO JE VALDA DANAS SVIMA JASNO. LAZNI GROBARI SU UNISTILI KLUB.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter