4
Evrokup

ZABRANA NAJVEĆIH: Nova istupanja iz Evrokupa, Partizan gubi još jednog rivala!

Objavljeno: 06.08.16 u 09:47

Nastavljaju se problematični odnosi na relaciji FIBA-Evroliga, a na stranu svetske krovne organizacije stao je i Košarkaški savez Španije.

Novi predsednik Košarkaškog saveza Španije Horhe Garbahosa već na startu mandata opredelio se za stranu u dobro poznatom sukobu između FIBA i Evrolige.

Kako prenose španski mediji, Garbahosa je poslao zvanično pisma svim klubovima koji planiraju da igraju Evrokup sledeće sezone, a to su Valensija, Bilbao, Gran Kanarija, Mursija i Fuenlabrada.

OLIMPIJSKI HIT: THC Familija snimila novu pesmu za srpske sportiste! (VIDEO)

– Naredio sam pravnim timovima da odmah počnu sa konkretnim akcijama – rekao je Garbahosa i time jasno stavio klubovima do znanja da će biti kažnjeni u slučaju da se ogluše na njegovu naredbu.

Podsetimo, od takmičenja su već odustali italijanski klubovi Kantu, Sasari i Trento iz istih razloga. Tako bi Partizan mogao da izgubi još jednog rivala u grupi, jer je žrebom uvršten zajedno sa Bilbaom.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter