5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LEPE VESTI ZA GROBARE: Džikić sve bliži novom pojačanju?

Objavljeno: 04.08.16 u 00:17

Lepe vesti stižu za Košarlaški klub Partizan, naime crno-beli bi uskoro mogli da dobiju veliko pojačanje.

Stigla su dva Amerikanca, Đorđe Majstorović i Stefan Birčević. Kako piše Mondo još jedno je na korak bliže crno-belom dresu. Reč je o velikoj želji Aleksandra Džikića, mladom plejmejkeru Petru Rakićeviću.

Status igrača još uvek nije rešen, mada bi njegov ugovor sa Metalcem uskoro mogao da bude reskinut. Proces se vodi u Arbitražnoj komisiji i privodi se kraju. Kako kaže menadžer igrača Aleksandar Rašković, Rakićević bi uskoro trebalo da postane slobodan agent. To otvara vrata Partizanu, mada to poznati menadžer nije želeo da komentariše.

– Sve je i dalje otvoreno. U ovom trenutku ne postoji klub za koji smo se opredelili da Rakićević igra u njemu, ali pažljivo analiziramo sve ponude – rekao je za Mondo agent iz agnecije Vaserman Medija Grup.

Rakićević je rođen u Prokuplju, košarkaški se razvio u čačanskoj Mladosti, a afirmisao u Valjevu, gde je dve sezone igrao ABA ligu u dresu Metalca, na poziciji beka šutera i plejmejkera.

0
0

5 Komentara

  1. Klub je u trenutno takvoj situaciji , da neka velika i zvucna imena necemo u skorije vreme videti ali Djile je iskusan trener i verujte da covek , zna sta radi .Inace sto se tice malog Rakicevica , Djile je video da decko ima veliki potencijal i sigurno je da ce se potruditi , da ga dovede u Partizan .Inace Rakicevica znam jel decko rodjen u istom mestu , gde sam i ja . Uz jednu sezonu rada sa Djiletom a i talenat koji ima , verujte decko ce imati sta da pokaze…

    0
    0
    Odgovori
  2. Decko je odlican igrac i ne vidim razlog zasto ga neki pljuju, a nisu u prosloj sezoni odgledali ni dve Partizanove utkmice, a kamoli da su gledali Metalac, pa da mogu da komentarisu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Svi koji sa omalovažavanjem komentarišu Rakićevića (na raznim vestima), verovatno nikada nisu gladali utakmicu Metalca. Momak je dobar igrač, sa Džiletom će postati još bolji. Celu prošlu sezonu je igrao na pleju (iako mu to nije osnovna pozicija) i to veoma dobro. Hajde da sačekamo pa da dajemo ocene

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter