0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR SAŠA ĐORĐEVIĆ: Čast mi je što ću nastaviti rad Svetislava Pešića!

Objavljeno: 01.08.16 u 16:40

Više nema nema nikakvih dilema – aktuelni selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, od naredne sezone vodiće nemački Bajern.

Nakon potpisanog ugovora sa popularnim „Bavarcima“ Aleksandar Đorđević dao je izjavu za klupski sajt nemačkog giganta.

– Veoma sam srećan što sam došao u Bajern i što sam postao deo ove organizacije. Takođe mi je velika čast što ću biti u mogućnosti da nastavim rad Svetislava Pešića. Nas dvojica imamo dug odnos, bio sam kapiten juniorske reprezentacije koju je on vodio i uvek mi je bio učitelj i uzor, rekao je Đorđević.

Sadašnji i bivši trener Bajerna iz Minhena, Svetislav Pešić i Aleksandar Đorđević, sarađivali su u juniorskoj selekciji SFR Jugoslavije 1987. godine. Na turniru u Bormiju iste godine, osvojena je titula šampiona sveta.

Istakao je selektor naše reprezentacije da je svestan šta ga čeka u Bajernu.

– Znam za ozbiljnost ovog projekta. Veoma sam zadovoljan poslednjim selekcijama ekipe, Marko je uradio veoma dobar posao. Tim će biti kompletiran dolaskom još dvojice igrača. Zajedno ćemo pokušati da ostvarimo najviše ciljeve, izjavio je Đorđević.

Ekipu Bajerna iz Minhena očekuju takmičenja u Bundesligi i u Evrokupu.

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter