5
Košarka

FOTO: STARSPORT

VLADE, SEĆAŠ LI SE OVOGA? Divac brzo zaboravio Jokićeve bravure protiv Kazinsa (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.16 u 13:33

Vlade Divac podigao je ‘veliku prašinu’ izjavom da će Demarkus Kazins ‘ubiti’ košarkaše Srbije u duelu sa SAD, a zaboravio kako je Nikola Jokić igrao baš protiv Sakramenta i Kazinsa.

– Nema tu puno filozofije. Demarkus Kazins je najdominantniji igrač na celom svetu. Ja sam iz Srbije i moraću da navijam za Srbiju u duelu protiv SAD, ali žalim ih. Kazins će ih ubiti – rekao je Divac za američki portal ‘Slam’.

I ‘probudio duhove’.

SUROVI VLADE DIVAC: Žao mi je Srbije, Kazins će ih ubiti (FOTO)

Dok su se jedni nevoljno složili sa njegovom konstatacijom, drugi su to kategorično odbacili, smatrajući da samo popularizuje zvezdu tima čiji je generalni menadžer, a omalovažavajući sastav Olimpijskog tima Srbije, a predsednik je Olimpijskog komiteta Srbije.

Setimo se samo kako je naš prvi centar Nikola Jokić igrao protiv istog tog Kazinsa u svojoj prvoj sezoni u NBA ligi. ‘Dabl-dabl’ od 13 poena i 13 skokova, uz šest asistencija.

NEZABELEŽENO: Amerikanci Srbiju napadaju – sa broda! I to zbog neverovatnih razloga…

Istina, Kazins je na kraju tog meča ubacio 39, ali je pokazao velike slabosti u odbrani od Jokića u više navrata.

Pogledajte:

(Izvor: youtube / Max Kvant)

0
0

5 Komentara

  1. Ne kapiram bas ovu vest. Bugi je ubacio 39, a Jokic 13.

    Mislim da ljudi odavde ne gledaju dovoljno NBA da bi uvideli koliko su ti igraci trenutno bolji od ostatka sveta. Na SP-u 2014. su sve dobili sa preko 20 razlike. SVE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Divcu nije ništa krivo jer se ponaša kao Amerikanac. Ne samo što ima američko državljanstvo već se izjava izjašnjava kao pravi amerikanac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter