1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Delije će ponovo gledati Markusa Vilijamsa, ali u drugom dresu (FOTO)

Objavljeno: 27.07.16 u 19:45

Jedan od ljubimaca Delija, Markus Vilijams vraća se na naše prostore, ali ne u Crvenu zvezdu.

Ne pamti se kada je jedan inostrani košarkaš, Amerikanac, bio tako voljen od strane navijača Crvene zvezde kao što su to Markus Vilijams i Čarls Dženkins. Jedan se vratio među crveno-bele, a drugog će Delije ponovo gledati u Pioniru, ali u drugom klubu.

Kako javlja novinar Novosti Đorđe Matić, Markus Vilijams je na korak od prelska u Budućnost. Amerikanac navodno pregovara sa Podgoričanima o saradnji na godinu dana.

PRONAĐENA ZAMENA ZA MICIĆA: Stiže plej koji je sa Djukom osvojio titulu (VIDEO)

Podsetimo, Vilijams je bio ikona Crvene zvezde pre dve sezone, ali je na kraju suspendovan zbog korišćenja marihuane. Kaznu je služio šest meseci kada se ponovo vratio u Zvezdu, ali je vrlo brzo raskinut ugovor, a spekuliše se da je Amerikanac ponovo koristio nedozvoljene supstance. Sada bi karijeru mogao da rehabilituje u Podgorici, gde prave dobar tim pred start Evrokupa.

0
0

1 Komentara

  1. meni je sok to sto zvezda ne uspeva da oformi tim za narednu sezonu a posle kada se to desi traze formu kroz meceve za bodove sto nije dobro treba vremena za uigravanje i za to postoje prijateljske utakmice a za bodove pogotovo u evroligi treba da udarimo najjace sto mozemo i probamo da prodjemo bar u sledecu fazu tamicenja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter