0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZNAJU ŠTA VALJA: Đorđević novi trener Bajerna

Objavljeno: 23.07.16 u 19:00

Aleksandar Đorđević novi je trener nemačkog Bajerna!

Selektor naše reprezentacije dogovorio je saradnju sa bavarskim klubom i ostalo je još samo da se ozvaniči trogodišnja saradnja, prenose „Večernje novosti“.

Beogradski list iznosi da bi Đorđević mogao već u nedelju u Minhenu da ozvaniči preuzimanje tamošnjeg učesnika Evrokupa.

ĐORĐEVIĆ OBJAVIO SPISAK: Ovih 12 momaka ide u Rio!

Sale će naslediti Svetislava Pešića, koji je za dve i po godine na klupi vodio ekipu do jedne titule šampiona Bundeslige i kroz tri učešća u Evroligi.

Pešić će ostati u Bajernu, u ulozi savetnika.

Đorđević je posle sjajne igračke karijere prvi put seo na klupu u januaru 2006, kada je preuzeo milansku Olimpiju i vodio je godinu i po.

Potom je 2011. postao trener Benetona i u njemu se zadržao godinu dana. Prošle sezone, nakon dva leta na kormilu reprezentacije Srbije, vratio se klupskoj košarci i vodio Panatinaikos, koji je pod njegovim vođstvom učestvovao u plej-ofu Evrolige, nakon kojeg je usledio rastanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter