3
Košarka

FOTO: STARSPORT

PONUDE NE MANJKAJU: Novica Veličković na meti Italijana!

Objavljeno: 23.07.16 u 17:50

Ljubimac navijača Partizana karijeru bi mogao da nastavi na Apeninima u redovima vicešampiona Italije.

Novica Veličković je pre par meseci ponovo obukao dres Partizana i za jako kratak period zauzeo važno mesto u timu Aleksandra Džikića. Međutim, po završetku sezone ponovo je postao slobodan igrač i krenule su ponude za njegov novi angažman.

Navijači su se nadali da bi mogao da ostane, ali to baš i nije realno, posebno zbog unosne ponude koju je poslednju dobio iz Italije.

RAŽNATOVIĆ POTVRDIO: Biser Partizana napustio crno-bele i otišao u Španiju (FOTO)

Stigla je sa adrese Ređo Emilije, dvostrukog uzastopnog vicešampiona Italije, koja je nedavno odustala od takmičenja u Evrokupu.

Italijanski mediji prenose da bi Ređo Emilija mogla da plati Veličkovića i oko njega izgradi tim koji bi ponovo pucao na visok plasman u tamošnjem šampionatu.

ĐORĐEVIĆ OBJAVIO SPISAK: Ovih 12 momaka ide u Rio!

Ređo se povukao iz Evrokupa zajedno sa još tri italijanska tima, dok podsetimo, Partizan nije i posle godinu dana pauze igraće na evro-sceni.

0
0

3 Komentara

  1. „Samo je kleptoman PP-Aparata Simon na „meti“ Djordjevica umesto Novice-ubice gana..??? Eeeeeee Srbijoooo .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter