0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SVI U ARENU: Teo vas zove, potrebni ste Srbiji (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.16 u 14:01

Olimpijski kvalifikacioni turnir održaće se u Beogradu u periodu od 4. do 9. jula 2016. godine a samo pobednička ekipa plasiraće se na Olimpijske igre u Riju.

Za plasman na Olimpijske igre osim ekipe Srbije, boriće se i reprezentacije: Češke Republike, Angole, Japana, Letonije i Portorika. 

Košarkaški savez Srbije je počastvovan što je izabran za domaćina jednog od ovih turnira i što je omogućeno građanima Srbije da u julu mesecu uživaju u najboljoj košarci.

Košarkaški savez Srbije, zajedno sa našim navijačima, ima priliku da obori brojne rekorde organizacijom ovog turnira. Pobedom na turniru u Beogradu,  prvi put posle Olimpijskih igra u Seul 1988. Srbija bi imala i žensku i mušku košarkašku reprezentaciju na Olimpijskim igrama. Takođe, obe košarkaške reprezentacije bi prvi put nastupile na Olimpijskim igrama pod imenom Srbija.

Uz sve to evo i poziva našeg kapitena i najboljeg igrača Miloša Teodosića.

(Izvor:youtube/Košarkaški savez Srbije)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter