Proslavljeni košarkaški stručnjak koji je nedavno objavio kraj trenerske karijere izazvao je incident pred hiljadu i po ljudi u dvorani ‘Šumice’.

U sportskoj dvorani ‘Šumice’ večeras je održana trenerska košarkaška klinika pred oko hiljadu i po ljudi. Tribine su imali mnogi poznati srpski stručnjaci, a posle predavanja selektora ženske košarkaške reprezentacije Marine Maljković došlo je do incidenta u režiji tek nedavno penzionisanog Dušana Ivkovića.


Naime, kako ‘Blic’ prenosi, Ivković je iz, za sada nepoznatih razloga, verbalno napao Mileta Protića, višegodišnjeg trenera mlađih kategorija Crvene zvezde. Veći fizički obračun između Ivkovića i Protića sprečili su okupljeni stručnjaci i zaposleni u Udruženju košarkaških trenera.

Takođe, isti izvig ističe da je prilikom uručivanja nagrade Dušanu Ivkoviću gotovo kompletna dvorana gromoglasnim aplauzom pozdravila Ivkovića koji je objavio odlazak u penziju, izuzev Ane Joković, potpredsednice KSS zadužena za žensku košarku sa kojom Ivković nije u najboljim odnosima.