2
Košarka

KOŠARKAŠKI ‘KRAJNICI’: Gurović ne može da računa na Simanića za EP?

Objavljeno: 02.07.16 u 10:35

Veliki problem za selektora juniroske reprezentacije Srbije Milana Gurovića koji je pred početak prirpema za EP iznenada ostao bez najboljeg igrača.

Šok na okupljanju. Selektor mlade reprezentacije Srbije Milan Gurović ostao je bez jednog od glavnih igrača. Reč je o vunderkindu Crvene zvezde Boriši Simaniću. Mladi košarkaš se pojavio na okupljanju reprezentacije, ali je doktorima odmah dostavio papire po kojima mora na operaciju nosa, to jest devijacije nosa. Pod znakom pitanja je da li će moći da pomogne saigračima od 30. jula do 7. avgusta u Samsunu gde se održava EP.

Sada se postavlja pitanje da li je Boriša Simanić mogao ranije da obavi zahvat u nosu ili je reč o slučaju „košarkaški krajnici“. Podsetimo, pre godinu dana sličan slučaj se dogodio u fudbalu kada Mihailo Ristić iz Crvene zvezde nije želeo da putuje na Novi Zeland zbog operacije krajnika. Kasnije je omladinska reprezentacija Srbije postala šampion sveta…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter