4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DA LI JE OVO KORAK NAZAD: Pogledajte gde će karijeru nastaviti bivši centar Partizana…

Objavljeno: 01.07.16 u 19:17

Navikli smo da bivši košarkaši Partizana nastupaju za najjače klubove Evrope ili bar one poznate i najvećim ligama Evrope, ali jedan nastavlja karijeru za nas u nepoznatom klubu.

Đorđu Gagiću predviđena je više nego uspešna karijera. Posle rastanka sa Partizanom i spekulacija da će u Crvenu zvezdu, snažni centar je prošlu sezonu počeo u Brindiziju, a završio je u Tenerifama. Sada je, čini nam se napravio čudan korak, i prešao u Belorusiju.

PARTIZAN NASTAVLJA GDE JE STAO: Pravda je na našoj strani

Naime, kako javlja Sportando, Đorđe Gagić je novi član Cmokija iz Minska. On je potpisao jednogodišnji ugovor. Cmoki će ove sezone igrati u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona i nema sumnje da je dobio veliko pojačanje, dovoljno za „elitu“, videćemo…

SKANDAL: KSS suspenduje Partizan!

0
0

4 Komentara

  1. Kako volim kad pljujete Vase igrace! U pravu si. Necemo da igramo Fibino takmicenje, vec EL i ove i narednih dvadeset godina!!! A vi igrajte, sta bese? Jel’ igrate nesto uopste?

    0
    0
    Odgovori
    • Za razliku od vas, kojima je jedina ISTINSKA „LEGENDA“ Zufer Avdija, cak ni Moka Slavnic se „vasom legendom“ ne moze nazvati, zato sto je bio trener i igrac Svetinje i primio je „pelcer“ tako da je „zarazen“ CRNO-BELIM „VIRUSOM“ zvanim KKP…Nista vi ganferi SVOJE NEMATE, ni GRB, ni IME, NIT ZIRO RACUN-SVOJ, SVE VAM JE DATO I ISPROSENO, sto se sadasnjeg FMP-ea tice, za razliku od kkcz koju je DV i KKP UGASIO

      0
      0
      Odgovori
  2. Ne, korak U-nazad bi mu bio, da je otisao u kkfmp ili u kkfmpcz, mada, jos ima vremena, a mozda i NEMA, posto su fmp izbacili iz Fibine lige Sampiona, a mutant jos ove godine igra u EL, VEC sledece-NE..Bankomat presusio, a poglavlja se otvaraju, bez obzira na „mali zastoj“…tako da Djordje moze da se nadje u PRVOJ PETORCI TIMA IZ ZELEZNIKA VEC NAREDNE SEZONE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter