6
Košarka

FOTO: STARSPORT

(NE)OPROSTIVO: Otkriveno zašto je Nedović bio na ‘hlađenju’, sada je jasno zašto je Đorđević besan!

Objavljeno: 30.06.16 u 09:33

Boravak u Beogradu Nemanja Nedović je iskoristio da se malo ‘opusti’.

Mnoge je, pa i novinare na utakmici protiv Grčke, iznenadio izostanak Nemanje Nedovića iz rotacije u poslednjoj pripremnoj utakmici pred olimpijski kvalifikacioni turnir za odlazak u Rio de Žaneiro.

To je bilo i jedno od pitanja Đorđeviću na konferenciji za medije posle meča, na koje on nije želeo decidno da odgovori. Međutim, dva dana kasnije stvar je izašla na videlo, ‘nesrećom’ po Nedovića.

Naime, kako ‘Blic’ prenosi’, Nedović je posle utakmice sa Francuskom, u subotu uveče, iskoristio sve čari noćnog provoda u Beogradu i vratio se u hotel oko pet sati izjutra.

I naleteo, ni manje ni više, nego na selektora Aleksandra Đorđevića, koji je u to vreme bio u društvu kolega iz Francuske.

Zbog toga Nedović nije proveo ni minut na parketu protiv ‘Helena’, a veliko je pitanje kakva sada će reakcija biti Đorđevića i hoće li ostaviti beka Unikahe u timu za turnir u Beogradu od 4. do 9. jula.

Poznato je kako je pre dve godine prošao Vladimir Micov, a spisak igrača ‘Sale Nacionale’ će skratiti poslednji put dan pred početak turnira.

0
0

6 Komentara

  1. Eto kako se vremena menjaju a gledao sam prilog gde taj isti Đorđević priča kako su on Divac i kopanija bežali sa priprema za reprezentaciju da idu kod tadašnjih devojaka…Sale legendo daj malo prostora novim legendama da se priča malo i o nima…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sale Nacionale i može da radi u 5 sati ujutru, on ne mora sutra rano da trči na treningu i uveče da igra utakmicu.

    0
    0
    Odgovori
      • Прави план како да запуши уста вама фрањевцима!!!! Какве везе има премијер са спортским вестима,дебилу ретардирани откачи бре више политику од спорта,овде се ради о Недовићу који је урафио све оно што су радили и предходници па и Сале,,национале“!!!! Боли те што је премијер звездаш,разумем те синак и нас звездаше је болело кад је Марјановић био,па Дачић,Тадић их колико премијера и председника уз твоју пропалу фрањевку!!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter