6
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE BEZ RAZLOGA: Evo zašto je Nikola Milutinov otkazao poziv u reprezentaciju Srbije

Objavljeno: 27.06.16 u 15:08

Verovatno će i ovaj razlog izazvati dosta polemika u javnosti, pozitivnih i negativnih komentara, možda novu reakciju selektora…

Nikola Milutinov došao je na okupljanje košarkaša Srbije, pozdravio reprezentativne drugove, ali se i zahvalio selektoru Aleksandru Đorđeviću na pozivu.

PRIPREME ZA OLIMPIJSKI KVALIFIKACIONI TURNIR: Besplatno na meč sa Grcima

Poznato je i zbog čega. Naime, bivši centar Partizana, a sada Olimpijakosa, igraće Letnju ligu u Solt Lejk Sitiju od 4. do 7. jula za ekipu San Antonio Sparsa. Takođe, će biti član iste ekipe od 8. do 18. jula kada će se Letnja liga igrati u Las Vegasu.

IZAZVAO RAZLIČITE REAKCIJE: ‘Orlovi’ čerupali ‘petlove’, a gde je za to vreme Bobi Marjanović? (FOTO)

Milutinov je 2015. izabran na draftu kao 26. pik od strane Sparsa, a eto ovog leta će baš u vreme kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre, umesto u Beogradu, igrati ‘preko bare’ Letnju ligu.

0
0

6 Komentara

  1. Nije tačno, i veliki igrači su odbijali reprezentaciju. Igramo u ovom trenutku sa najboljim igračima i to je to. Milutinov je bio na prošlom okupljanju, pa ništa nije pokazao. Realno, dečko je veliki talenat, ali mora još dosta da radi da bi nešto uradio.

    0
    0
    Odgovori
  2. Svi su videli kako je napustio Partizan… Pokazao je kakav je covek, tako da ovo i nije iznenadjenje… Uklapa se u profil…
    Ali cinjenica je sledeca: Ni jedan veliki igrac u nasoj kosarkaskoj istoriji nije odbijao reprezentaciju. Nisu je odbijali kada su bili svetske zvezde, a kamo li kada su bili na pocetku… Zato su i postali veliki… Sve krece od vaspitanja i karaktera. Svi ovi koji su jurili karijere ne obaziruci se na druge, su redom propali ili usli u prosek u najboljem slucaju… Tako da se ne treba obazirati na njih… Neka Bobi visi sa „bratom“ Parkerom po splavovima a ovaj neka ide gde hoce. Ima klinaca koji mnogo vise zasluzuju taj dres od nabedjenih velicina…

    0
    0
    Odgovori
    • Baš tako. Plus je dečko koliko-toliko ispao korektan time što se (za razliku od „nekih drugih“) pojavio na okupljanju te je otkazao gledajući u oči selektora i ostale momke.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter