3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNO: Još jedan košarkaš Mege u NBA? (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.16 u 09:15

Još jedan košarkaš če, najverovatnije, direktno iz Mege put najjače košarkaške lige na svetu.

Francuski košarkaš, dosadašnji član Mega Leksa, Timoti Luvavu planira da karijeru nastavi u NBA ligi, a u narednoj sezoni će, najverovatnije, igrati za Filadelfija Seventisikserse.

HOTSPORT»KOŠARKA» PROMENE NA MALOM KALEMEGDANU: Bivši košarkaš Barselone na pragu Zvezde? (VIDEO)

Luvavu je izabran kao 24 pik na ovogodišnjem draftu, a tokom prošle sezone je pružao zapažene partije u timu Dejana Milojevića. Francuski košarkaš može da se pohvali osvojenim Kupom Radivoja Koraća kao i izborom u najbolju petorku ABA lige.

(Izvor: Sports Highlight/youtube)

U prethodnoj sezoni Luvavu je, za provedenih 31 minut na parketu po utakmici, beležio je prosečno 4.6 poena, 4.9 skokova, 2.8 asistencija i 1.7 ukradenih lopti po meču.

Ukoliko dođe do dogovora sa Filadelfijom, NBA ligaš će morati da plati odštetu ekipi Mega Leksa za ovog sjajnog francuskog košarkaša. 

 

0
0

3 Komentara

  1. ..opet izvisili, i Luvavu ih je odjavio..Eee moji pantercici, a LS, a bankomat..nista vam TO ne vredi, kada IME NEMATE, kao ni CAST i PONOS !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter