3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

U ZVEZDI BEZ STRAHA: Ako ode Radonjić, dolazi…

Objavljeno: 23.06.16 u 20:44

Kao grom iz vedra neba sinoć je stigla vest da je Dejan Radonjić kandidat za klupu Laboral Kuće, ali to nije mnogo zabrinulo upravu Crvene zvezde.

Iako dogovor između crnogorskog stručnjaka i baskijskog kluba nije postignut, već se „šuška“ ko bi mogao na klupu Crvene zvezde. Reč je o bivšem reprezentativcu Jugoslavije i treneru brojnih nemačkih i ukrajinskih klubova Saši Obradoviću.

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Svetislav Pešić preuzima kormilo evropskog giganta!

Nekadašnji plejmejker je miljenik Delija, koje su ga sjajno dočekale kada je zadnji put sa Albom gostovao u Beogradu. U slučaju da Dejan Radonjić odluči da posle tri godine napusti Crvenu zvezdu, zamena je spremna.

ZVEZDAŠI MOGU DA ODAHNU: Dejan Radonjić odbio Laboral kuću i izrazio jasnu želju…

Saša Obradović je kao trener vodio Keln, Kijev, Turov, Donjeck i Albu. Ove sezone je već dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom. Ipak, sve je u rukama Dejana Radonjića koji u rukama ima novi ugovor sa crveno-belima, ali sigurno i bogatiju ponudu Laboral kuće.

0
0

3 Komentara

  1. Sasa Obradovic, UVEK TRECI, CAK NI DRUGI I TO POSLE SASE DJORDJEVICA I SASE DANILOVICA, „srecom“ po njega, pa u TO vreme u KKP nije bilo vise SASA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Jeli to onaj sale djordjevic što je pozvao za reprezentaciju lucica gagija i muslija a izostavio stimca simona i dangubica hahahaha…a dje je danilovic legenda partizana…jeli to onaj što je zbrisao iz partizana i pustio brod koji tone.Hahaha institucija

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter