5
Košarka

FOTO:STARSPORT

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Svetislav Pešić preuzima kormilo evropskog giganta!

Objavljeno: 23.06.16 u 11:14

Bivši selektor reprezentacije i trener Crvene zvezde nalazi se pred velikim transferom iz minhenskog Bajerna.

Sinoćnim porazom u četvrtom meču finala plej-ofa Endesa lige od Real Madrida završena je sezona Barselonu, a verovatno i karijera Ćavija Paskvala na klupi katalonskog kluba.

Barsa posle dugo godina traži osveženje u vidu nekog novog trenera i to su prema pisanju ‘Blica’ pronašli u liku i delu Svetislava Pešića, koji se nalazi u završnim pregovorima sa vicešampionom Španije.

VREMEPLOV: Pozovi Bodi Bonda radi evropske titule (VIDEO)

Saradnja bi trebala da bude ozvaničena u narednih nekoliko dana, što bi bio povratak Pešića na mesto uspeha gde je 2003. godine osvojio prvu titulu šampiona Evrope u klupskoj istoriji.

Podsećamo, Pešić je do ove sezone bio trener Bajerna iz Minhena.

0
0

5 Komentara

  1. Sta se čudite 3 god ne znaju sta znaci titula tj trofej a kamoli Euroliga,dragi moji to se zove urodjeni kompleks.Ma gonite tudjmanovce do kraja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj grobar što se potpisuje kao „izrentirani“ je toliko iskompleksiran Zvezdom da je sanja čak i kad je prvenstvo zavrešeno i kad članak ima malo veze sa Zvezdom.Teška je to bolest…

    0
    0
    Odgovori
  3. ..ja se ponad’o, da se vraca u nas FMPcz iz Zeleznika, ali onda sam skont’o da TU, kod „NAS“ nije imao USPEHAAAAA !!! DV je sve po ko zna koji put, tj. decenijama, SVE UPROPASTIO, SAMO NAS JE GASIOOOO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter