8
Košarka

FOTO: STARSPORT

DRAGAN ĐILAS: Marjanović će se jednog dana kajati zbog ovoga!

Objavljeno: 20.06.16 u 19:52

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas poslao je jasnu poruku Bobanu Marjanoviću kojom želi da stavi tačku na taj „slučaj“.

On je u intervjuu za Blic objasnio šta je sve KS Srbije uradio kako bi obezbedio igraču da nastupa u kvalifikacijama i na Olimpijskim igrama.

– Košarkaški savez Srbije je obezbedio da od prvog dana priprema Boban Marjanović bude osiguran na iznos tri puta veći od vrednosti njegovog prošlogodišnjeg ugovora u San Antonoju. Osim toga on bi bio dodatno osiguran i na iznos koji bi mu posle 1. jula San Antonio ponudio za narednu sezonu. Greg Popović je u razgovoru sa nama podržao da Boban igra za nacionalni tim I San Antonio nam je poslao dopis da može da se pridruži od 20. juna. Bobanov menadžer Miško Ražnatović mu je takođe savetovao da igra i to više puta rekao i meni, kao i selektoru Đorđeviću na sastanku koji su imali u Atini. Marjanović je svoj pristanak pre 15 dana dao lično Đorđeviću. Posle svega, on je odlučio da ne igra na kvalifikacionom turniru i time sebe precrtao sa spiska potecijalnih učesnika na Olimpijskim igrama. Time se priča što se tiče Bobija i reprezentacije Srbije završila – rekao je Đilas za Blic.

Dragan Đilas je Bobanu Marjanoviću poželeo sreću u NBA ligi, ali uz poruku da će se jednog dana kajati zbog svega šta je uradio.

SRPSKA POSLA: Igrali zajedno, nisu razgovarali, a sada su kumovi

– Želim mu svu sreću u daljoj NBA karijeri, ali sam siguran da će mnogo puta u svom životu zažaliti što nije iskoristio mogućnost da igra na Olimpijskim igrama što je san svakog sportiste na svetu – izjavio je Đilas i izrazio žaljenje što košarkaši koji su otkazali svoje učešća ne shvataju kakva je čast nositii dres Srbije.

MIODRAG RAŽNATOVIĆ: Bobi želi da igra za reprezentaciju, ali u Riju!

0
0

8 Komentara

  1. Svakom sportisti bi trebala da bude cast da zaigra za nacionalnu selekciju….Bobi to sto radi nije nesto sto bi smo mu trebali zameriti,zamerice on sam sebi kad bude gledao znoj i muku nasih kosarkasu koji se na kraju raduju uslehu a on nije deo toga i uvek ce mu to biti u glavi….

    0
    0
    Odgovori
  2. ma takvog vise netreba zvati u reprezentaciju neka igra za neku drugu reprezentaciju dzaba nije to srbin nego turcin.ps.SRBIJI NE TREBAJU TAKVI IGRACI KOJI PRVO KAZU DA CE DA IGAJU A POSLE SE DVOUME AKO JE KSS ULOZIO SVE SVOJE NAPORE DA ZAIGRA ZA SVOJ NACIONALNI TIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma za koju drzavu da igra sto je covek napravijo napravijo je svojim znojom radom i trudom ko mu je sta poklonijo niko nista kome je sta duzan nikome .Mi smo ratovali za ova govna od drzave vidili nas sad bolesne nevid pomaze li nasu decu nepomaze zato srecno Bobane i ne okrecise .Cak sta vise stide se svoih boraca e sad jli sta ova drzava duzna nama mnogi ce reci nije e jeste bato dok svinje politicke pune dzepove neko ce da trosi svoju mladost i zdravlje za njih nece ljud vise dosta je bilo u bilo kom pogledu ne zasluzuje idu tamo i ostaju gde ih cene sreno Bobi jos jedanput…

    0
    0
    Odgovori
  4. Koga nema bez njega se MOZE. Srbija ga je stvorila a Srbija ce ga i otpisati. Tako nas je i u fudbalu Vidic ostavio ali to su slabici moralni i neka su to uradili Srecno im bilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter