0
Košarka

NBA: Gledaćemo dramu u finalu, Voriorsi ispustili i drugu meč loptu (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.16 u 08:44

Ekipa Golden stejt Voriorsa nije uspela da prednost od 3:1 u seriji pretoči u titulu, pa će se igrati i sedmi odlučujući meč.

Ponovo su košarkaši Klivlenda pokazali da favorita u finalu nema, ovog puta bili su bolji sa 115:101.

LeBron Džejms, izgleda, voli broj 41, pošto je toliko poena ubacio i u petoj utakmici. Imao je i osam skokova i 11 asistencija. Ovog puta Karji Irving je imao daleko skromniji učinak sa „samo“ 23 poena.

NBA: Pronađite najbolji ‘poster’ – kucanja koja su halu dovela do usijanja (VIDEO)

 
Sjajan je bio Tristan Tompson, koji je meč završio sa 15 poena i 16 skokova, ali bez promašaja iz igre (6-6) i samo jednim promašajem sa linije za slobodna bacanja.

S druge strane, izuzev Karija i Tompsona, startna postava šampiona potpuno je podbacila. Grin, Igudala i Barns su zajedno ubacili samo 13 poena. Barns je promašio svih osam pokušaja i meč završio bez poena.

(Izvor:youtube/NBA)

Kari je predvodio svoj tim sa 30 poena, Tompson je ubacio pet manje.

Sve će biti odlučeno u poslednjoj utakmici, gde će Klivlend biti u prilici da postane prva ekipa koja je od zaostaka od 3:1 uspela da dođe do titule i da svom gradu donese prvu veliku titulu još od 27. decembra 1964.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter