I to za ‘siću’, sudeći po tome koliki je potencijal najperspektivnijeg izdanka crno-bele košarkaške škole.

Povezane vesti

Crvena zvezda sinoć je zadala bolan udarac ‘večitom’ rivalu Partizanu osvajanjem titule šampiona Srbije pred njegovim navijačima, još jedan bi mogao da usledi dovođenjem bivšeg centra crno-belih Nikole Milutinova, a ‘nokdaun’ bi usledio ‘otimanjem’ najvrednijeg što ‘parni valjak’ trenutno ima.

Miloš Glišić je možda i najperspektivniji košarkaš koji polako, ali sigurno ulazi u seniorske vode i očekuje se da u karijeri dostigne velike visine. Međutim, ne u Partizanu kako se očekivalo, već i redovima ljutog rivala Crvene zvezde.

BIĆE ZANIMLJIVO: Čović otkrio ko ide iz Zvezde, a ko bi mogao da dođe, tu su dva reprezentativca!

Naime, kako prenosi ‘MozzartSport’, Crvena zvezda ima mogućnost da za svega 70.000 evra ‘ukrade’ Partizanu velikog talenta, što je potvrdio i sportski direktor crno-belih Dragan Todorić.

– Situacija je jasna. On je imao stipendijski ugovor, mi smo mu u propisanom roku ponudili profesionalni, koji nije potpisao. Poslali smo kompletnu dokumentaciju u KSS. Prema njemu su izvršene sve obaveze i ništa mu nismo ostali dužni. Tako da u naredne četiri godine on može da ode u neki drugi srpski klub jedino uz obeštećenje od oko 70.000 evra, dok u slučaju da ide u inostranstvo onda o tome odlučuju organi Fibe – istakao je Todorić.

Još više u prilog ovome govori i to da Glišić nije još uvek potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom jer nije bio zadovoljan uslovima. Već mesec dana on ne dolazi na treninge, već radi individualno, a baš to je ono što će Crvena zvezda pokušati da iskoristi.

(Izvor: youtube / Grobari fans of Partizan Belgrade)