14
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA LEGENDA NAPALA DŽIKIĆA: Ma boli te uvo, imaš ti rame za plakanje!

Objavljeno: 06.06.16 u 21:04

Finalna serija plej-ofa košarkaške Superlige rađa pobednike koji kupe sve lovorike, i gubitnike, koji će morati da istrpe kritike na svoj račun.

Zoran Moka Slavnić prethodnih nedelja piše kolumne za portal ‘Ekspres’, a današnji nastavak bio je u najvećem delu osvrnut na plej-of duele Crvene zvezde i Partizana, kao i kritikom na račun Aleksandra Džikića.

Moki je posebno zasmetalo što je ranije Džikić iznosio kritike na njegov račun, a sada mu se to vratilo ‘poput bumeranga’.

– Možda se prvi meč plej-ofa ne bi završio takvom dominantnošću Zvezde da nisu imali punu pomoć protivničkog trenera.

SMEŠE NAM SE OLIMPIJSKE IGRE: Naš veliki rival u borbi za Rio dodatno oslabljen!

On je dopustio da mu tim igra treću utakmicu protiv FMP-a, pa su umorni naleteli na raspoloženog protivnika. Čudi me da NBA trener, iako je tamo samo držao table, to sebi sme da dozvoli!?

Postoje treneri koji su sposobni da svojim autoritetom, znanjem i iskustvom izvuku sami jednu utakmicu. On u ovom slučaju to nije umeo da uradi…

Ma, boli te uvo, imaš ti rame za plakanje… Pozovi Vilfana, možda te opet vrati u Krku – ‘opleo’ je Moka Slavnić.

Izneo je i svoj stav o Zvezdinom ‘fenomenalnom treneru’ i zašto se ‘cela Evropa smejala crveno-belima’.

– Čović je usred Moskve iz publike tražio tajm-aut umesto trenera. To je najblaže rečeno neprimeren gest, s obzirom na njegovu tvrdnju da Zvezda ima fenomenalnog trenera. Naravno, cela Evropa se smejala – napisao je u kolumni Zoran Slavnić.

Ovde pročitajte sve stavove popularnog ‘Moke’.

0
0

14 Komentara

  1. Je ovo priča onaj Moka što je proslavio našu reprexentaciju? Ako jeste, sve mi je jasno koliko je to ‘veliki’ znalac ovoga sporta. Možda bi treba da se bavi nekim drugim, recimo preskakanje šišmira
    u džaku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko je samo bolestan ovaj Moka… Pa moronu Covic jeste sedeo pored terena sto je normalno… Ali nije on trazio taj maut samo je vikao kao svaki navijac pored tv-a,na tribini… Boze napacenog kompleksasa!!!

    0
    0
    Odgovori
    • A ti si postovalac te „prave“ Crvene Zvezde?! Brajkane ne kmeci! Znam da te puno boli, ali bolece te jos vise! Gazimo malog komsiju i vracamo ga na svoje mesto!

      0
      0
      Odgovori
  3. Sudije kme kme, Covic kme kme, Vucic kme kme, FMP kme kme, drzavni projekat kme kmeeeeee, sve vam smeta a Zvezda dominiraaaaa. Pozdrav komsije imacete priliku da nas opet gledate u EL i dogodine i tako u krug jos mnogo mnogo godina kme kme kme svi su vam sada krivi AHHAHAAHHAHAHAHAHA

    0
    0
    Odgovori
    • ..od kada konj KMEEEECHI..??? Ili je coki izmislio novog mutant-KONJA koji KMEchiiiii .!. XXAAXXAA .!. Ko zna sta ce jos izumeti tj. „izmisliti“, a sada posebno, posto ima dosta „materijala“ iz gancimale…

      0
      0
      Odgovori
  4. Moko, slazem se sa tobom, ali bih pre svega toga naveo: Malo im je bilo da se udruze 2 kk protiv KKP, onda im je malo bilo da Drzava sa svim Drzavnim preduzecima stane uz ta 2 kk (od kojih je 1 privatan-tesko kr. delo..), zatim, malo je bilo da uz njih stane AV, covic sa trening halom (privatnu-„ustupa“ Drzavnom KK ??? ili NE..???..), zatim „mali“ ljudi, nego su morali na sve to da oteraju DV i uruse KKP do temelja i da sezonu pocnemo sa 2 igraca da bi nas „pobedili“…POBEDA CE BITI NASA, A OSVETA STRASNAAAA…!!!! P.S. Dzile je samo posledica, izmedju ostalog, svega toga, kada je mesto trenera KKP-ZABRANJENO, a i na sve vec „radnje“ i Misko vreba i ceka sansu…!!! GROBARI-SVI KAO JEDAN-DO POBEDE I VECNE SLAVE-IZDRZI MOJ VOLJENI PARTIZANE !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Све и да је тако, а није. Готово 15 година се игра ЕЛ, гомила утакмица, гомила продатих играча. Да ли си свестан КОЛИКО је новца испарило из „твог“ клуба, а када мало промислиш, закључак ће ти бити поражавајући, код КОГА је гро новца завршио!!!.
      Ако умеш да мислиш СВОЈОМ главом, у шта сумњам, судећи по твојим коментарима.

      0
      0
      Odgovori
  5. Može gdk (gov.ar sa daske) da drži sunđerčić za brisanje table. Batica bi trebao da se zaposli a ne ovde da baljezga i da se sam sebi smeje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter