0
Košarka

FOTO: STARSPORT

RAZGOROPADIO SE: Nemanja Nedović odigrao najbolju partiju u sezoni, Birčević ispao (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.16 u 15:53

Na kraju regularnog dela sezone Nemanja Nedović briljirao je u pobedi Unikahe nad Obradoirom, a poznato je i da će Estudijantes našeg Stefana Birčevića napustiti elitni rang.

Sinoć je gledao i navijao za ‘svoj’ Juventus u pobedi u finalu Kupa Italije protiv Milana, a ovog popodneva Nemanja Nedović je razbio Obradioiro u drugom poluvremenu fantastičnom partijom kojom je najavio velika dela u predstojećem plej-ofu.

Srpski internacionalac je u pobedi Unikahe od 77:64 ubacio čak 27 poena, čime je i doveo svoj tim do trijumfa.

Drugi Srbin u Endesa ligi Stefan Birčević nije se danas proslavio pošto je njegov Estudijantes eliminisan iz najvišeg ranga takmičenja.

Dejan Musli je u porazu svoje Manrese od Laboral Kuće postigao 11 poena, Vladimir Lučić je za Valensiju ubacio 11 poena protiv Andore za koju je Luka Bogdanović zabeležio 14 poena.

Inače, poslednje kolo španske Endese donelo je i jedan oproštaj od košarkaške legende. Karijeru je završio košarkaš Bilbaa i dugogodišnji reprezentativac ‘furije’ Raul Lopez.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter