0
Košarka

DŽIKIĆ ZOVE NAVIJAČE: Razlog više da Grobari dođu na derbi sa Mega Leksom

Objavljeno: 20.05.16 u 14:44

Osim što će moći da bodre voljeni tim u derbiju grupe B košarkaške Superlige, navijači Partizana imaće priliku da pozdrave pionirske šampione Srbije.

Partizan sutra od 21 sat u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ igra utakmicu petog kola grupe B protiv Mega Leksa, koji će najverovatnije odlučiti pobednika te grupe i prvoplasiranog pred polufinale.

Aleksandar Džikić veruje da će meč biti izuzetno neizvestan i zato poziva publiku da potvrdi epitet ‘najvernije’ ove sezone.

– Sigurno je da će utakmica biti zanimljiva, teška za obe ekipe. Mega ima talenta i kvaliteta, a poslednju utakmicu smo mi dobili, tako da očekujem da su spremni na sve kako bi pobedili. Nadamo se velikoj podršci navijača – izjavio je Džikić.

PARTIZAN STVARA DRIM TIM: Supertalentovani bek blizu crno-belog dresa?

Centar crno-belih, Darel Vilijams očekuje težak duel protiv Mega Leksa.

– Odličan su tim, veoma talentovan, sa nekoliko sjajnih atleta. Biće teško pobediti ih ponovo u kratkom periodu ali ćemo dati sve od sebe da uz naše navijače dođemo do trijumfa – istakao je Vilijams.

U SRBIJI TO NIJE PRIMENJIVAO: Do sada neviđena metoda Duška Vujoševića (FOTO)

Razlog više da simpatizeri Partizana dođu u halu jeste prilika da pozdravi šampione u pionirskom uzrastu, mlade košarkaše Partizana. Na poluvremenu utakmice, kratak revijalni meč će odigrati selekcija igrača KK Partizan NIS rođenih 2002. godine i mlađih, protiv vršnjaka iz KK Trepča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter