8
Košarka

FOTO:STARSPORT

POBEDA ZA KRAJ: Vujošević trijumfalno završio sezonu

Objavljeno: 10.05.16 u 22:30

Ipak, prva godina u Limožu za Duška Vujoševića neće biti označena uspešnom, jer ekipa nije ostvarila osnovni cilj, a to je bio plasman u plej-of francuske LNB lige.

Francuski Limož koji je u drugom delu sezone predvodio bivši trener Partizana Duško Vujošević, završio je učešće u svim takmičenjima, utakmicom poslednjeg, 34. kola francuskog prvenstva.

U večerašnjem duelu protiv Šalon-Remsa ekipa Limoža je u Parizu slavila sa 93:86, čime je zauzela 10. mesto na konačnoj tabeli regularnog dela šampionata, završivši takmičenje sa 18 pobeda i 16 poraza. Ali, bez plej-ofa.

TURCI PIŠU – KRSTIĆ U ZVEZDI! Bivši as Partizana se odmah oglasio!

Najbolji u Vujoševićevom timu bio je i ovog puta Bungu-Kolo sa 14 postignutih poena, dok je veoma istaknut bio bivši plej Partizana Leo Vesterman, koji je zabeležio dabl-dabl učinak, od 11 poena i 10 asistencija. Još jedan bivši član crno-belih, Lester Bo Mekejleb, večeras je imao šest ubačenih koševa.

Vujošević nije uspeo da podigne ekipu posle lošeg starta u prvenstvu i dovede makar do plej-ofa u borbi za odbranu šampionske titule, ali će zato takva očekivanja ostati za sledeću sezonu.

0
0

8 Komentara

      • Pre bi ti trebalo da ga krivis ,doveo je Partizanku do prosjackog stapa. A reci za nekog da je imao nesrecno detinjstvo ,ciji je klub bio prvak sveta u fudbalu ,je smesno .A u svakom slucaju je lepse nase detinjstvo nego njegovo sto je bilo.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter