10
Košarka

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ UZVRAĆA: Neka Bodiroga kaže sa kim ima problem

Objavljeno: 26.04.16 u 10:48

Bivši košarkaški reprezentativac naše zemlje, a sada član Izvršnog odbora FIBA Dejan Bodiroga žestoko je odgovorio predsedniku Crvene zvezde Nebojši Čoviću.

Nekadašnji potpredsednik KSS nazvao je Čovića manipulatorom, pokvarenjakom i bolesno ambicioznom osobom, ali prvi čovek crveno-belih u izjavi za Informer odgovara da se nije prepoznao u tim rečima.

TUŽNE VESTI ZA BIVŠEG ZVEZDAŠA: Povreda ga sprečava u napadu na tron Evrope (FOTO)

– Ja u tim njegovim rečima sebe ne vidim. Ako Bodiroga ima problem sa nekim, neka kaže sa kim. Nisam se prepoznao u njegovim optužbama, pa nema razloga da to komentarišem, kazao je Čović.

Razlog za sukob je rat na relaciji FIBA i Evroliga odnosno borbe za organizaciju klupskih takmičenja koji se prelio i na reprezentacije pa bi pojedini državni timovi mogli da stradaju zbog nerazjašnjene situacije na tom polju.

LEPOTICA, KOJA JE ODUŠEVLJENA DELIJAMA, PORUČILA: Kraj ‘rata’ FIBA i Evrolige! (VIDEO)

0
0

10 Komentara

  1. Ne mogu da shvatim i razumem kakva smo to mi država i kakvi smo ljudi kada posle svega neko može da podržava i daje podršku ovom dokazanom kriminalcu i lopovčini,bez obzira na navijačko oprdeljenje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Oci kao u grabljivice ptice–orlovske.—a *faca lopovska*—-L-O-P-O-V-Č-I-N-A—-doći će jednog dana djavo po svoje, naplatiće svu pljačku ovom osvedočenom kriminalcu i lopovu.

    0
    0
    Odgovori
    • Prijatelju kada taj kriminalac da neku izjavu to nije vest za navijače partizana , već za celu Srbiju–*i da je pravde i normalne države u normalnoj državi, odavno bi ovaj bio u zatvoru. Ovako radujete se lažnim uspesima prekrštenog kluba, stečenim na grbači i od pljačke poštenog naroda.Pozdrav sa Kosova i Metohije–srca SRBIJE.

      0
      0
      Odgovori
      • Niko nije kriminalac dok se to nedokaze.a vi sem isecaka iz zute stampe nemate dokaza…za razliku od Djurica,Dodika i ostalih vasih lopina

        0
        0
        Odgovori
      • da je on jedini problem koji Srbiju muci, bilo bi sjajno..ja necu da ulazim u to da li je on kriminalac ili nije. ima ljude koji bi trebali to da dokazu. i kad mu dokazu, nek ide u corku. absolutno se slazem sa time. al ovo je mlacenje prazne slame sto rade navijaci komsijskok kluba. ni jedan ne prica o izjavama Matthäusa i ostalih i na koji nacin su titule zavrsavale u vitrinama Humske 1. e, ni ja to ne mogu da dokazem da se desavalo bas tako i zato cutim. cutim o namestemim utakmicama u koje sumljam…ne mogu da dokazem pa cutim. necu da palim raju i ne palim se na ulicarske price.
        i zato, dokazi ili cuti

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter