2
Košarka

FIBA PLJUNULA NA SPORT: Španija pred izbacivanjem sa Olimpijskih igara!

Objavljeno: 23.04.16 u 20:15

Veliki poraz sporta! Ukoliko se obistini najava, FIBA će pokazati da joj je bitnija lična satisfakcija od sporskih zasluga.

Prema pisanju španskog „Mundo Deportiva“, FIBA će, ukoliko ne dođe do drastične promene, suspendovati Španiju sa predstojećih Igara u Rio de Žaneiru.

VRAĆA SE: Kari ponovo na terenu

Dalje u tekstu navode da će kazna biti objavljena u narednih par sati, kao i da verovatno neće biti uperena samo protiv Španije, već da će se tu naći još nekoliko saveza.

To bi, u suštini, trebalo da znači da će i naša reprezentacija biti kažnjena najmanje oduzimanjem organizacije kvalifikacionog turnira za Rio.

NBA: San Antonio i Klivlend na korak od prolaska (VIDEO)

0
0

2 Komentara

  1. Nije kriva FIBA,nego Evroliga,jer hoce da samo bogati igraju kosarku,da po par ekipa iz jedne lige igraju tu ligu a da iz drugih zemalja ne moze ni sampion da ucestvuje.Isto vazi i za fudbalsku LS i tamo bi trebala UEFA i FIFA da reaguju i stvore takmicenje gde ce igrati samo sampioni svojih zemalja,kao ranije, a ne najbogatiji klubovi.Bogati se sve vise bogate a ostali propadaju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Upravo tako FIBA je pljunula na kosarku. Njima nije vazan razvoj kosarkevazni su im licni interesi a pri tome ne znaju kako da poprave sopstvenu brljotinu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter