6
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA IZNAD SVEGA: Ono kad odbiješ ulazak u rijaliti zbog voljenog kluba (FOTO)

Objavljeno: 22.04.16 u 22:11

Zvezda je ove sezone otišla najdalje u Evroligi, a postoje oni koji su se odricali mnogih stvari samo da isprate najveći uspeh u Evropi svog kluba.

U pitanju je jedna od najpoznatijih navijačica Crvene zvezde Mina Pavlović koja je svoju ‘žrtvu’ podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži ‘instagram’ uz sliku iz Kombank arene sa trećeg meča četvrtfinalne serije Evrolige protiv CSKA iz Moskve.

– Nije bilo tako davno kada su me zvali da uđem na „Farmu“. Sa jedne strane, na poslu su me ubeđivali da uđem, par njih oko mene koji me vole da ne radim to, a ja sam razmišljala koliko bi mi bilo strašno da sam tamo i da ne vidim mog konja tri meseca i da ne znam šta je Zvezda uradila u Evroligi, koga smo pobedili u ‘Pioniru’, sa kim ćemo igrati finale Jadranske lige… Da se sve to dešava, a da nisam u hali. Srećom, dobro sam odlučila, a dokaz tome je i zabeležen momenat sreće sa nasmejanim ‘delijama’ koje su fenomenalne i ove sezone. I bilo bi bezveze da tamo muzem krave dok igramo top 8 – napisala je ona.

 

A photo posted by Mina Pavlovic (@signorinamina) on

0
0

6 Komentara

  1. Najpopularnije u Srbiji 2016… Farma, Parovi, Zvezda, izbori, šou emisije kod Ivana Ivanovica, Ćirilica, zvezdice Granda, rijaliti ubistva, Grof, Bobi dao tri koša, Ćoki, Terza, Đilas, Fiba-Uleb… blago nama! Srbija pobeđuje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter