5
AdmiralBet ABA Liga

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Partizan dobija veliko pojačanje za duži period?

Objavljeno: 21.04.16 u 20:07

Dok se KK Partizan bori sa gorućim problemima vezanim za „rat“ FIBA i Evrolige oko Evrokupa, iz kluba stižu i lepe vesti.

Naime, „parni valjak“ bi uskoro mogao da dobije pojačanje za duži vremenski period. Reč je o jednom od najtalentovanijih igrača u Srbiji, Milošu Glišiću. On je član juniorskog tima Partizana, ali pošto je napunio 18 godina ima izbor da li će ostati u crno-belom dresu ili će promeniti sredinu. U Partizanu sve čine da potpišu profesionalni ugovor sa Glišićem, i nema sumnje da će posao biti završen.

GOTOVA STVAR: Partizan doneo konačnu odluku!

– Biće mu ponuđen profesionalni ugovor. Propisi su takvi da je klub dužan da mu ponudi potpisivanje prvog profesionalnog ugovora. Zna se šta potom sleduje, da li će on prihvatiti li ne. Naša želja je da ostane kao jedan od najperspektivnijih juniora u zemlji. Ponavljam, biće mu ponuđen ugovor, rok da odgovori je u narednih 15 dana – rekao je sportski direktor Dragan Todorić za Sportski žurnal.

VUJOŠEVIĆ ‘OPLEO’ PO CRVENO-BELIMA: Život nije pravedan, imaće i Zvezda problema!

0
0

5 Komentara

  1. Sada je prilika da vratimo za one podle udarce u svakom trenutku koje smo imali od kkp, ponuditi mu bolje uslove, evroligu i otimati …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter