0
Košarka

FOTO: NBA

NBA, PLEJ-OF: Atlanta i San Antonio lako do drugih pobeda (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.16 u 08:46

Dva meča NBA plej-ofa, po jedan u obe konferencije, odigrana su prethodne večeri, a u oba lake pobede su ostvarili domaći timovi.

San Antonio je ponovo bio ubedljiv protiv Memfisa što je opet otvorilo priliku za Bobana Marjanovića koji je na terenu proveo sedam minuta i za to vreme postigao četiri poena.

NBA: Lenard najbolji defanzivac lige

Najefikasniji je bio Peti Mils sa 16 poena, Lenard je dodao 13, a Oldridž i Martin po 10 poena. Na drugoj strani Alen je sa svega 12 poena bio najefikasniji , a pored njega dvocifren učinak imao je samo još Rendolf sa 11 poena i 12 skokova.


(Izvor: Youtube/NBA Conference)

Atlanta je već u prvoj četvrtini došla do 17 poena viška (24:7) u duelu sa Bostonom i lako je zadržala tu prednost do kraja meča – 89:72.

BRUKLIN REŠIO PROBLEM: Netsi imaju novog trenera

Horford i Korver su postigli po 17 poena, a uz njih dvocifren učinak imali su Tig sa 13 i Sefaloša sa 12 poena. Kod gostiju Tomas je postigao 16 poena, a Džonson 14.


(Izvor: Youtube/NBA Conference)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
NBA, plej-of

Rezultati:
Atlanta – Boston 89:72 (2:0 u seriji)
San Antonio – Memfis 94:68 (2:0)

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter