7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IZNENAĐENJE: Zvezda dočekuje CSKA u ‘Pioniru’!

Objavljeno: 17.04.16 u 13:52

Razlog je vrlo jednostavan i to političke prirode.

Sutra će Crvena zvezda ugostiti CSKA u trećem meču četvrtfinalne serije Evrolige, a taj meč će se  igrati u Kombank areni zbog ranijeg dogovora i trenutnog odigravanja FED kup meča u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

ZVEZDA NA KORAK OD NBA: Crveno-beli pišu istoriju evropske košarke!

Međutim, kako piše ‘Mondo’, ukoliko crveno-beli uspeju da izbore četvrti meč pobedom u sutrašnjem duelu, taj susret igrao bi se u nekadašnjem ‘Pioniru’, ‘hramu košarke’, i hali koja itekako leži Crvenoj zvezdi i koju mnogi navijači tokom cele sezone ističu kao ‘neosvojivu tvrđavu’.

Taj meč igrao bi se u sredu, 20. aprila, a razlog je taj jer će se u isto vreme u Areni održati završni miting u izbornoj kampanji Srpske napredne stranke.

ZBOG NJIH O DERBIJU BRUJI CEO SVET: Zvezdini navijači tema broj dva u Americi! (FOTO)

Posle dva meča u Moskvi, CSKA vodi u seriji sa 2:0.

0
0

7 Komentara

  1. Pero , nije tebi lako ! A posle izbora ti i tvoji glodari ce da se uvlacite Vucku….ili ce da pisete kao……nikada vise necu da glasam za SNS….a nikada i ne glasatae za sns, nego za onu partiju koja je upropastila Srbiju 90tih, a sada zeli da je dokusuri. Partija gde smo videli vodje partizana da proslavljaju „pobede“ na izborima ! 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Znaju turci da 4 nece ni biti, nasa braca iz CSK sa pola gasa po izrentiranima, a i bilo bi SKRNAVLJENJE da mutanti igraju u hramu kosarke i to jos pod Svetim imenom prof. Ace Nikolica VELIKOG TRENERA, COVEKA O GROBARAAA koji nas je ucinio BESMRTNIM (uz Kicu, Zoca, Djordjevica, Danilovica, Rebracu….)!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter