1
Evroliga

OVACIJE JOVIĆU: Otkud predsednik Partizana na dočeku Zvezdinih košarkaša na aerodromu? (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.16 u 15:04

I pored dva poraza u prva dva meča četvrtfinalne serije Evrolige od CSKA u Moskvi, navijači Crvene zvezde dočekali su svoje ljubimce na aerodromu ‘Nikola Tesla’.

Oko stotinak navijača crveno-belih našlo se na aerodromu gde su dočekali izabranike Dejana Radonjića i pesmama pozdravili njihove nastupe u Moskvi protiv favorizovanog CSKA.

Posebnu dobrodošlicu dobio je Stefan Jović, koji je sinoć odigrao odlično u ‘Megasport’ areni, ali je u poslednjem napadu proklizao i napravio grešku u koracima, kada je utakmica i prelomljena.

JOVIĆ TRAŽI OPROŠTAJ: Evo šta je Zvezdin tragičar poručio navijačima (FOTO)

Zato će mu podrška Delija sasvim sigurno značiti pred treći meč koji se u ponedeljak igra u Kombank areni.

Ono što je interesantno, u istom trenutku na aerodromu ‘Nikola Tesla’ našao i predsednik Košarkaškog kluba Partizan Nikola Peković.

On je, naime, završio regularnu sezonu u NBA ligi u kojoj se nije proslavio jer je kuburio sa povredama, pa se brže-bolje vratio u Beograd gde će se u potpunosti posvetiti vođenju Partizana u finišu sezone.

MEGA U PROBLEMU: Povrede dva ključna igrača pred Partizan i finale ABA lige sa Zvezdom (FOTO)

On će morati da reši pitanje potpredsenika Miroslava Berića koji je dao ostavku, koga će zameniti Miloš Vujanić, ali i da uspostavi stabilnost u ne tako bajnoj situaciji u klubu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter