3
Evroliga

I EVROLIGA OČEKUJE SPEKTAKL: Okršaj CSKA i Zvezde dobio pravu najavu (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.16 u 11:18

Uoči večerašnjeg početka četvrtfinalne plej-of serije između CSKA i Crvene zvezde, Evroliga je objavila zvaničnu najavu za ovaj duel.

Evroliga je u najavnom videu kao glavne uzdanice CSKA izdvojila, naravno, Nanda de Koloa i našeg Miloša Teodosića, ali i Kajla Hajnsa, Nikitu Kurbanova, Korija Higinsa, Andreja Voronceviča

Na drugoj strani, u timu Dejana Radonjića kao glavna pokretačka snaga istaknut je Maik Cirbes. Uz njega je i drugi centar Vladimir Štimac, a neizostavan je bio i Kvinsi Miler, šesti najbolji strelac Evrolige.

NEĆE DA POGAZI REČ: Teodosić dolazi u Zvezdu

Mogućnost asistiranja Stefana Jovića je još jedna prednost, Vasilije Micić je takođe snaga Zvezde, a iskustvo donosi Tarens Kinzi, opisala je Evroliga.

Videćemo večeras od 19 časova ko će bolje iskoristiti svoje kvalitete u prvom meču četvrtfinalne serije.

(Izvor: youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

3 Komentara

  1. Šta god uradili mnogo smo već obavili.Zvezda mora ovako da nastavi.Pre svega da okosnica tima budu reprezentativci jedne od najjačih zemadlja sveta Srbije.Kao što je i sad i mlade nade.Npr Jović mora da bude stalno u Zvezdi,kao Dijamantidis,Spanulis..igrači koji su celu karijeru malte ne u matičnim klubovima.Da se tako pravi sistem.

    0
    0
    Odgovori
  2. E, ako je i Vladimir Stimac, onda je pravi „spektakl“ .!. XXAAXXAA .!. Pravi je predstavnik FMP skoleeee

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter