4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DEMANTOVAO ODLAZAK U MAKABI: Crvena zvezda mi je u srcu

Objavljeno: 08.04.16 u 18:07

Kvinsi Miler nije samo dobrim partijama zaslužio veliko poštovanje koje prema njemu imaju navijači Crvene zvezde već i svojim ponašanjem van terena.

Na spekulacije da bi od naredne sezone mogao da obuće dres Makabija Amerikanac je odgovorio da nikakav dogovor ne postoji i da jedino razmišlja o Zvezdi.

– O Makabiju sam čuo samo dobre stvari, ali trenutno sam fokusiran na to da uspešno završimo ovu sezonu. Ne postoji nikakav dogovor za narednu godinu. Crvena zvezda je u mom srcu, rekao je Miler, a prenosi Jurohups.

POZNAT RIVAL I U POLUFINALU: Ako pobedi CSKA Zvezda bi igrala protiv…

Pretpostavlja se da je Milerov primarni cilj da obezbedi sebi povratak u NBA odnosno u neki od klubova iz najjače lige i tek ukoliko ne prođe tamo moglo bi da se očekuje da prihvati neki od poziva iz Evrope, a nema sumnje da će se klubovi utrkivati ko će da ga dovede u svoj tim.

OBJAVLJEN RASPORED: Lak posao za Partizan i Zvezdu na startu Superlige

Međutim, Jurohups takođe prenosi da interesovanje Makabija postoji kako za Milera tako i za Cirbesa, ali da je sve još uvek u početnoj fazi odnosno samo je uspostavljen kontakt sa njihovim menadžerom Miškom Ražnatovićem.

NIJE MU LAKO: Emotivni Teodosić pred duel sa Zvezdom

0
0

4 Komentara

    • A tebi je toliko Zvezda u srcu da zaboravljas na cijoj si vise strani… Da li ce pobediti ljubav prema Zvezdi, ili ce biti „Partizane plati meeeeee“?!

      0
      0
      Odgovori
    • Hahahahah koliko kompleksa od strane tebe, pre 4 godine ti nije smetalo sto narodni novac ide u partizan , na dacica,tadica i dodika i dalje drkas , vas klub je sam izjavio da novac vise dobijaju od Zvezde zato ajde idi placi!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter