3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HUMANO: Partizan i Sloboda igraju za život Užičanke (FOTO)

Objavljeno: 06.04.16 u 12:51

Košarkaški klub Partizan i Sloboda iz Užica dogovorili su se da u pauzi do početka Superlige Srbije odigraju humanitarni meč kako bi pomogli bolesnoj sugrađanki iz Užica.

Reč je Sonji Hristovski (43), profesorki biologije kojoj je potrebno 150 hiljada dolara kako bi platila lečenje u Izraelu od teške bolseti. Zbog toga su Sloboda i Partizan uz pomoć Humanitarnog fonda Novi Beograd, čiji je osnivač proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić, odlučili da odigraju prijateljsku utakmicu u gradu na Đetini u nedelju 17. aprila. Cena ulaznice biće 300 dinara.

FOTO:  Humanitarna fondacija Novi Beograd
FOTO: Humanitarna fondacija Novi Beograd

Takođe, najavljeno je da će posetom Partizana ovom gradu biti potpisan ugovor o tehničkoj saradnji crno-belih sa Slobodom. Organizator se nada odazivu velikog broja navijača, jer Partizan ima veliki broj pristalica u Zlatiborskom okrugu.

PROMENIO PLOČU: Trener koji je uveo Parizan u Ligu šampiona bi ponovo u Humsku, šta kažu Grobari?

0
0

3 Komentara

  1. Neka organizuju utakmicu u Pioniru ako treba što više novca da se skupi. Partizan u svakom trenutku može da napuni Pionir, bilo bi 7000 ljudi, puta 300 dinara 2100000 dinara. Dobar deo bi se skupio, ovako ne znam koliko ljudi može da stane u halu u Užicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter