0
Košarka

STIV KER DUHOVITO ODGOVORIO PIPENU: Mogli bismo da nas dobijemo…

Objavljeno: 04.04.16 u 16:20

Polemiku koja se povela posle jučerašnje izjave Skotija Pipena, začinio je i glavni trener Golden Stejta i član šampionske ekipe Čikaga Stiv Ker.

Golden Stejt vlada NBA ligom, mnogi sadašnju ekipu Karija i družine upoređuju sa čuvenim Džordanovim Bulsima iz sezone 95/96, a dosta bure juče je svojom izjavom izazvao član tadašnje ekipe Čikaga Skoti Pipen.

On je rekao kako bi njegov tim bez ikakvih problema, sa 4:0 u seriji, razbio aktuelnog šampiona NBA lige. Jedan od ključnih članova tadašnjeg tima Čikaga, a sada glavnog trenera Voriorsa, Stiv Ker, hteo-ne hteo morao je da se uključi u diskusiju.

– Teško mi je da razmišljam o tom duelu, jer ne znam ni u kojoj ekipi bih se našao. Ali… Ako bi se ta dva tima stvarno sastala, nema nikakve sumnje da bismo mogli da nas dobijemo – rekao je Stiv Ker i verovatno završio gotovo nemoguće poređenje dva tima koja su vladala NBA ligom u razmaku od 20 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter