3
Košarka

FOTO: STARSPORT

DELIJE SLAVE, ON PORUČUJE: Verujem u moju Zvezdu!

Objavljeno: 04.04.16 u 14:32

KK Crvena zvezda danas je dobila možda i najveće pojačanje koje predstavlja svetlu budućnost kluba.

Boriša Simanić potpisao je ugovor do 2020. godine, čime je Zvezda obezbedila potpis jednog od najvećih talenata koje je Srbija imala. Delije su se obradovale ovom informacijom, a i sam Simanić bio je oduševljen:

– Ostvario sam svoj dečački san, Ovo je velika čast za mene i hvala Crvenoj zvezdi koja je pokazala da veruje u mene. Da verujem i ja u moj klub, pokazao sam potpisivanjem četvorogodišnjeg ugovora – rekao je Simanić po potpisivanju ugovora.

– Trudiću se da napredujem, i veliko hvala svima u Crvenoj zvezdi, u kojoj sam već tri sezone – svim trenerima koji svakodnevno rade sa mnom, predsedniku Nebojši Čoviću, direktoru Davoru Ristoviću, mojim saigračima, navijačima koji mi stalno pružaju podršku. Moje je da se okrenem napornom radu i da svakodnevno, korak po korak, opravdavam ovakvo poverenje – poručio je Simanić.

0
0

3 Komentara

  1. Dok Zvezda bude bila bitke za fajnal-for i titulu ABA lige partizan ce igrati prestizni turnir Zarka Popare u Surdulici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter