7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

GUŽVA ISPRED ARENE: Nema prepreka za ‘Delije’, neka se spremi Darušafaka (FOTO)

Objavljeno: 29.03.16 u 13:28

Navijači Crvene zvezde okupirali su Kombank arenu i spremaju još jedan spektakl svojim košarkašima u meču Evrolige protiv Darušafake.

Crvena zvezda nalazi se na korak od plasmana među osam najboljih timova, a pobeda protiv Darušafake u četvrtak od 20 časova bi rešila sve dileme i otklonila sve potrebe za kalkulacijama pred poslednje kolo.

Anadolu Efes ‘diše za vrat’ crveno-belima sa jednom pobedom manje i lošijim međusobnom skorom, dok Darušafaka nema šansi za plasman u plej-of, što izabranicima Dejana Radonjića može biti ‘mač sa dve oštrice’.

Navijači su to prepoznali i okupirali su blagajne Kombank arene gde će se ovaj meč igrati. Informacije sa lica mesta kažu da je posle dva sata prodato više od sedam hiljada karata, a tri sata od puštanja karata u prodaju ‘planulo’ je već 10.000.

Nema sumnje da će još jednom ‘Delije’ prirediti spektakl u kom će možda proslaviti najveći uspeh u novijoj istoriji kluba.

Evo šta je o ovom meču i potencijalnom povratku Luke Mitrovića rekao trener Dejan Radonjić.

0
0

7 Komentara

  1. Tako je, razbit cemo ih 25 razlike! Ima da se trese Arena jer ovakve spktakle mogu samo Delije da prirede kosarkaskom velikanu Crvenoj zvezdi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter