12
Evrokup

VEST ZA PUNO SRCE SVIH GROBARA: Crno-beli su na ovo dugo čekali

Objavljeno: 28.03.16 u 20:08

Sumnje je sve manje, navijači Partizana će konačno dočekati ostvarenje sna.

Nakon što su košarkaši Partizana protekle sezone bili van evropskih takmičenja, dogodine će se ta situacija promeniti – crno-beli će igrati Evrokup!

To je potvrdio Mlađan Šilobad, u emisiji „Oko“ na RTS, gde je gostovao sa Miškom Ražnatovićem i Nebojšom Čovićem:

– Bili smo na oba sastanka (Evroliga i FIBA, prim. aut.). Prilikom razgovora sa prvim čovekom Evrolige, Đordi Bertomeu nam je rekao da smo sigurni u Evrokupu, pošto Mega Leks sigurno neće igrati. Na sastanak FIBA smo otišli iz istog razloga, bili smo neizvesni, razmišljali smo isključivo na način da moramo igramo neko evropsko takmičenje, rekao je Šilobad.

Njegove reči je, kao predstavnik Mega Leksa, potvrdio i Miško Ražnatović, nazvavši igranje Partizana u Evrokupu „dobrim po srpsku košarku“:

– Želimo i na taj način da pomognemo, ipak je to u interesu srpske košarke.

U okviru iste emisije, Nebojša Čović i Ražnatović potvrdili su da će Crvena zvezda igrati Evroligu, da Mega Leks sigurno neće, dok je Čović takođe rekao da je Crvena zvezda pregovarala o desetogodišnjem ugovoru sa Evroligom.

0
0

12 Komentara

  1. Nema nista ni od evrokupa jer bi reprezentacija bila izbacena sa OI,tako da ce te igrati FIBA takmicenje ili kup Seje Kalaca.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo majstoreee a možda da napišu koliko je djoko salic dao poena u superkupu sela mataguže tek to će im dati povoda da se malo poraduju dali su jednog takvog igrača ej u prvu seosku opstinsku ligu crne gore zetski region

      0
      0
      Odgovori
  2. Zato treba Megu ugasiti…ovo je kriminal! Gde je tu sportski motiv? Misku su bitne samo pare a nase prvenstvo tek sada nema nikakav smisao

    0
    0
    Odgovori
    • A ovaj klempa reče da nisu hteli da igraju jer nema lova a sad može plaća se i onda Miško lova važna koja si ti kontra gora i od one na biciklu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter