0
Košarka

FOTO: nba.com

NBA: Lebron besneo na saigrače zbog poraza, Redik brži od sirene za pobedu Klipersa (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.16 u 09:06

U noći između četvrtka i petka odigrano je pet utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a na parketu nije bilo srpskih košarkaša.

Najzanimljivije je bilo u Los Anđelesu gde su Klipersi ugostili Portland Trejl Blejzerse. Sve do samog finiša koji je bio u potpunom egalu, nije se znalo na koju stranu će otići utakmica, sve dok se nije pojavio Džej-Džej Redik i sa zvukom sirene pogodio za trijumf domaćeg tima. Interesantno je bilo dodavanje Krisa Pola kroz noge Mejsona Plamlija.

Najefikasniji su bili upravo Pol i Džamal Kroford sa 25postigutih poena, dok su kod gostiju najbolji bili Lilard sa 18 i Mekkalum sa 17 koševa.

Ništa manje interesantno nije bilo u Njujorku gde smo posle ko zna koliko videli poprilično iznerviranog Lebrona Džejmsa, i to zbog igre svojih saigrača.

A kako i ne bi, kad su Kavalirsi dozvolili Bruklinu da se razmaše u poslednjoj deonici i potpuno neutrališu tri sjajne četvrtine Lebrona Džejma u kojima je Netsima ubacio čak 30 poena.

Nije bilo rešenja za Bruka Lopeza, strelca 22 poena, dok su Šejn Larkin i Bojan Bogdanović pobedi doprineli sa 16, odnosno, 12 poena.

O Džejmsovoj podršci saigrača izlišno je govoriti – Irving 13, Lav 11, Smit 8…

(Izvor: youtube / Ximo Pierto Final)

Oklahoma je svoju ulogu favorita lagano opravdala protiv Jute, a Džezerima je najviše problema ovog puta pravio Kevin Durent. Ubacio je 20, od čega nekoliko važnih u trećoj četvrtini kojom je utakmica prelomljena, a Rasel Vestbruk je u većem delu odmarao i doprineo pobedi sa 15 koševa.

Čikago se igra sa svojim plasmanom u plej-of, poraženi su na gostovanju Njujork Niksima, dok je oslabljeni Nju Orleans bio nemoćan protiv Indijana Pejsersa.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA, rezultati:

Indijana – Nju Orleans 92:84
Bruklin – Klivlend 104:95
Njujork – Čikago 106:94
Oklahoma – Juta 113:91
LA Lejkers – Portland

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter