0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NATAŠA KOVAČEVIĆ: Posle svega što sam prošla, opet sam šampion

Objavljeno: 22.03.16 u 14:10

Košarkašica Nataša Kovačević koja je ceo svet zadivila svojom hrabrošću nakon saobraćajne nesreće, posle duže pauze osvojila je prvi trofej sa ekipom Crvena zvezde.

Nataša je u izjavi za „Alo“ rekla da da joj je ovo omiljeni trofej u karijeri:

– Ne mogu da krijem, ovo mi je omiljeni trofej u karijeri. I nije san, opet sam šampion. Posle svega što se desilo, posle svega što sam prošla, baš mi je drago što sam kao igračica Zvezde došla do trofeja. Moram da se zahvalim i Nebojši Čoviću i njegovoj supruzi Vesni, koji baš brinu o našem klubu – u dahu je rekla Kovačevićeva.

Naravno, osvajanje Kupa Srbje nije moglo da prođe bez slavlja, ali Nataša Kovačević  napominje da sezona još nije završena:

– Malo smo slavili i u nedelju i u ponedeljak i to je to… Sledeće subote nam počinje plej-of i ponovo, kao i u finalu Kupa, igramo protiv Vrbasa. A nikako ne zaboravite, ova ekipa Zvezde je jako mlada. Pa prosek godina nam je oko 18, zaključila je košarkašica Crvena zvedze.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter