0
Košarka

NBA: Produžetak i revija koševa u Teksasu, Toronto slomio Orlando (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.16 u 09:06

U noći između nedelje i ponedeljka odigrano je šest utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a na terenu nije bilo srpskih igrača.

Najzanimljivija utamica večeri odigrana je u Teksasu između Dalasa i Portlanda, a koja je završena tek posle produžetka pobedom Maveriksa. Prednjačili su Dirk Novicki sa 40 postignutih poena i Deron Vilijams sa 31 poenom, ali su ključne postigli na početku dodatnog perioda kojim se Dalas odlepio i stekao nedostižnu prednosti.

U ekipi Portlanda ponovo najbolji bio je Demijen Lilard sa 26 poena, dok je 24 ubacio Alen Krejb, a Si-Džej Mekalum postigao 22. Dalas je tako stekao bolji međusobni skor u odnosu na Portland, pa će u slučaju istog skora na kraju regularnog dela imati prednost domaćeg terena u plej-ofu.

 

Toronto je na svom parketu savladao Orlando, ali mnogo teže nego što se očekivalo. Reptorsi su do četvrtog trijumfa u nizu stigli tek u finišu kada su serijom 10:0 došli do nedostižne prednosti u odnosu na goste iz Orlanda.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Demar DeRozan sa 25 poena, a odmah iza njega bio je Luis Skola sa 20 poena. Kod gostiju Viktor Oladipo i Evan Furnije imali su po 21 poena, dok je Endru Nikolson ubacio 15. Nikola Vučević nije igrao na ovom meču.

 

U ostalim duelima Nju Orleans je bez Dejvisa, Andersona, Kola, Evansa i Gordona uspeo da savlada Los Anđeles Kliperse sa 109:105, kod kojih je Kris Pol bio najefikasniji sa 24 poena.

 

Boston je bio bolji od Filadelfije na gostovanju sa 120:105, Juta takođe od Milvokija sa 94:85, kao i Sakramento od Njujorka u meču sa najmanjim brojem poena rezultatom 88:80.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA, rezultati:

Dalas – Portland 132:120 pp
Toronto – Orlando 105:100
Nju Orleans – LA Klipers 109:105
Filadelfija – Boston 105:120
Milvoki – Juta 85:94
Njujork – Sakramento 80:88

[/stextbox]

 

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter