0
Košarka

NBA: San Antonio neprikosnoven na svom terenu, još jedan tripl-dabl Džona Vola (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.16 u 09:00

U NBA ligi sinoć je odigrano osam mečeva, Nikola Jokić je postigao osam poena u porazu Denvera, dok se Boban Marjanović, za nešto više od dva minuta provedenih na terenu, nije upisao u strelce.

Denver je kao gost u Atlanti doživeo poraz. Mladi srpski centar Nikola Jokić je imao učinak od osam poena, pet skokova i dve asistencije, za 22 minuta provedenih na parketu „Filips arene“. Denver je na ovom meču morao da se osloni na igrače sa klupe. Di Džej Avgustin je postigao 17 poena, a sa poenom manje pridružio mu se bivši krilni centar Partizana, Žofri Lovernj. Kod ekipe Atlante, Tim Hardvej je posle dužeg vremena zaigrao u pravom svetlu, postigao je 21 poen, što mu je najviše u sezoni do sada. Predvodio je Havkse do novog trijumfa uz Pola Milsapa, koji je ostvario dabl-dabl, 16 poena i 11 skokova i Džefa Taga sa, takođe, 16 postignutih koševa.

(izvor:youtube/Motion Station)

Lamarkus Oldridž i Kavai Lenard su predvodili Sparse do 34 pobede u nizu na domaćem terenu. Obojica su postigli po 22 poena. Ekipi San Antonija ostaj da ostvare pobede u naredna četiri meča i tako prestignu rekord Čikaga iz neponovljive sezone (1995/96), kada su upisali 37 pobeda na svom parketu od ukuphih 72. U ekipi Sparsa sa dabl-dabl učinkom meč je završio Toni Parker. Psotigao je 18 poena uz 16 asistencija. Srpski gorostasni Boban Marjanović u ovu pobedu San Antonija uglavnom gledao sa klupe i za dva minuta provedenih na parketu nije postigao nijedan poen. 

U poraženoj ekipi Blejzersa najefikasniji su bili Si Džej Mekolum sa 26 i Damijan Lilard sa 23 poena. 

(izvor: youtube/ NBA Highlights)

Bek Vašingtona Džon Vol imao je je još jedo zanimljivo veče, ponovo je ostvario tripl-dabl, ali sada protiv ekipe Filadelfije. Postigao je 16 poena uz 13 skokova i 14 asistencija.

(izvor: youtube/NBA)

Sjano veče imao je i centar Toronta, Bizmak Bijombo koji je ostvario 25 skokova i postavio novi rekord frašize.

(izvor: youtube/NBA)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Indijana – Toronto 94:101
Filadelfija – Vašington 94:99
Majami – Šarlot 106:109
Atlanta – Denver 116:98
Čikago – Bruklin 118:102
Milvoki – Memfis 96:86
San Antonio – Portland 118:110
Juta – Finiks 103:69[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter